Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

(Download) "Munkens löfte" by Martin Widmark # eBook PDF Kindle ePub Free

Munkens löfte

📘 Read Now     đŸ“„ Download


eBook details

  • Title: Munkens löfte
  • Author : Martin Widmark
  • Release Date : January 13, 2016
  • Genre: Fiction,Books,Kids,
  • Pages : * pages
  • Size : 8622 KB

Description

Martin Widmark brer pĂ„ rejĂ€lt i serien om den unge vikingapojken Halvdan och kompisen Meia, som hamnar i det ena Ă€ventyret efter det andra. Det hĂ€r Ă€r mustiga rövarhistorier som bjuder lĂ€saren pĂ„ bĂ„de spĂ€nning, skratt och en hĂ€rlig dos historia. Munkens löfte Ă€r den Ă„ttonde delen i serien "Halvdan Viking".En dispyt urartar under höstmarknaden, och plötsligt befinner sig Halvdan, Meia och deras vĂ€n Björn Smed bundna. PĂ„ vĂ€g att skeppas till England för att bli trĂ€lar! Ombord pĂ„ bĂ„ten finns ocksĂ„ den mystiske Do, krigarmunken frĂ„n Mittens Rike, som kan fĂ€lla en viking utan att ens anvĂ€nda nĂ„got vapen. Den som Ă€ndĂ„ hade en sĂ„dan kĂ€mpe pĂ„ sin sida!Den hĂ€r gĂ„ngen har Halvdan och hans vĂ€nner verkligen rĂ„kat i knipa, men kanske kan lite list, nĂ„gra hĂ„rstrĂ„n och en stor portion tĂ„lamod hjĂ€lpa dem att Ă„terfĂ„ sin frihet?

SĂ„ hĂ€r sĂ€ger författaren Martin Widmark sjĂ€lv om att skildra vikingatiden: "Att berĂ€tta för barn om vĂ„ra, stundtals vĂ„ldsamma och giriga, förfĂ€der innebar att kryssa mellan respekt och avsky. Respekt för till exempel deras mod och bĂ„tbyggarkonst och avsky för blodsoffer, strandhugg och slavhandel. Men att försöka komma runt dessa ingredienser var inte heller möjligt." LĂ€s ocksĂ„: Hövdingens bĂ€gare, FrĂ€mlingens grav, Vargens hjĂ€rta, Forsens Drottning, MiklagĂ„rds lĂ„s, Isens gud och De sju brödernas skatt.

Halvdan Viking kan du fr o m vĂ„ren 2017 trĂ€ffa pĂ„ Vikingaliv – Stockholms nya museum om vikingatiden. Vikingaliv Ă€r ett Ă€ventyr och en resa genom en av historiens mest mytomspunna tidsperioder. PĂ„ DjurgĂ„rden i Stockholm, mellan Vasamuseet och Gröna Lund, skapas en dramatiserad berĂ€ttelse om vikingatiden anno 963, och Halvdan Viking och Meia visar de yngre besökarna hur det var att leva pĂ„ vikingatiden.


Ebook Free Online "Munkens löfte" PDF ePub Kindle