Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

[DOWNLOAD] "Mumintrollen och den magiska hatten (e-bok + ljud)" by Alex Haridi, Tove Jansson & Cecilia Davidsson * eBook PDF Kindle ePub Free

Mumintrollen och den magiska hatten (e-bok + ljud)

📘 Read Now     đŸ“„ Download


eBook details

  • Title: Mumintrollen och den magiska hatten (e-bok + ljud)
  • Author : Alex Haridi, Tove Jansson & Cecilia Davidsson
  • Release Date : January 28, 2018
  • Genre: Fiction,Books,Kids,
  • Pages : * pages
  • Size : 19717 KB

Description

Följ med till Tove Janssons Mumindalen, dÀr nÀstan vad som helst kan hÀnda: En pappa kan spolas bort i en översvÀmning, hattifnattar dyka upp pÄ en öde ö och en hatt med magiska egenskaper sprida farlighet och förtrollning. I hÀndelsernas centrum stÄr ett runt blÄtt hus och dess invÄnare: den brokiga Muminfamiljen.

I denna sagosamling fÄr en ny publik i tre fristÄende berÀttelser stifta bekantskap med Mumintrollen. I Den stora översvÀmningen fÄr vi reda pÄ hur Muminfamiljen för första gÄngen kom till Mumindalen efter en strapatsrik fÀrd genom den översvÀmmade skogen. I Hattifnattarnas ö tar familjens seglingsutflykt en ovÀntad vÀndning nÀr de plötsligt stÄr öga mot öga med hattifnattar i hundratal. Och i Den magiska hatten stÀller en upphittad hatt till med allehanda oreda i Muminhuset, medan en olycklig trollkarl vandrar omkring barhuvad pÄ mÄnen ... BerÀttelserna prÀglas alla av det sÀregna sprÄket och den magiska bildvÀrlden som vi kÀnner igen frÄn Tove Janssons Àlskade Muminböcker.

BerÀttelserna Àr baserade pÄ episoder ur Tove Janssons kapitelböcker SmÄtrollen och den stora översvÀmningen och Trollkarlens hatt. De Àr ÄterberÀttade för bilderboksformatet av författarna Alex Haridi och Cecilia Davidsson och illustrerade av Cecilia HeikkilÀ. Boken Àr en del i Bonnier Carlsens satsning pÄ att ta fram nya bilderböcker om Mumintrollen för nÀsta generation MuminÀlskare. I text och bild knyter böckerna an till Tove Janssons klassiska berÀttelser och förmedlar deras sÀregna magi och klokskaper.


Download Books "Mumintrollen och den magiska hatten (e-bok + ljud)" PDF ePub Kindle